Je zoekt een professionele en betrouwbare partner om een website wilt laten maken voor jouw bedrijf? Perfect! Een website is meer dan een online visitekaartje – het is een essentieel onderdeel van je merkidentiteit en bedrijfsstrategie. Bij Unframed begrijpen we dat. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van websites van topkwaliteit die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Waarom een website laten maken?

Waarom een nieuwe website laten maken?

In dit digitale tijdperk is het hebben van een professionele en effectieve website van cruciaal belang. Het is vaak het eerste contactpunt tussen jou en je potentiële klanten. Het is een manier om je te onderscheiden van concurrenten. Een goed ontworpen website kan helpen om het vertrouwen van bezoekers te winnen, je merk te versterken en uiteindelijk de klant te overhalen om bij jou aan te kloppen. Het kan ook een middel zijn om je klanten én jezelf een soepele ervaring te geven, door bijvoorbeeld online afspraken of reservaties te laten maken, contact me je te laten opnemen, etc.

Het laten maken van een nieuwe website is een investering in de toekomst van je bedrijf. Bij Unframed zorgen we ervoor dat deze investering een mooi resultaat oplevert.

Maatwerk en aandacht voor details

De Unframed-aanpak: maatwerk en aandacht voor details

Bij Unframed geloven we dat elke onderneming uniek is en daarom is elke website die we maken dat ook. Wij zijn geen ‘knip-en-plak’-ontwerpbureau. In plaats daarvan luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en wensen en creëren we een website die jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelen weerspiegelt.

We besteden ook veel aandacht aan de kleine details die vaak over het hoofd worden gezien. Dit omvat alles, van de keuze van het kleurenpalet en de typografie tot de indeling van de site en de gebruiksvriendelijkheid. Al deze elementen kunnen een aanzienlijke impact hebben op hoe bezoekers je site waarnemen en erop reageren. Kortom, elke website moet bij ons een kunstwerkje worden.

SEO-geoptimaliseerde website voor betere rankings

Bij Unframed begrijpen we dat een goed ontwerp niet voldoende is om te concurreren in de online wereld. Je website moet ook goed zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Daarom nemen we SEO (zoekmachineoptimalisatie) serieus.

Vanaf de allereerste ontwerpfase tot en met de ontwikkeling en lancering van je site, houden we rekening met SEO. Dit betekent dat we je site zullen ontwerpen en bouwen op een manier die voldoet aan de beste SEO-praktijken, waardoor je site een betere kans heeft om hoog te scoren in zoekmachines zoals Google.

Het proces: van idee naar realisatie

Als je ervoor kiest om je website door Unframed te laten maken, dan ben je betrokken bij elke stap van het proces. We beginnen met een diepgaand gesprek om je bedrijf, je merk en je doelen te begrijpen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van een website die aan al je eisen voldoet.

Kennismaking

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te begrijpen wat je doelen en visies zijn.

Ontwerpfase

We ontwerpen een voorlopige versie van je website, rekening houdend met jouw feedback en input.

Ontwikkeling

We brengen het ontwerp tot leven, met als doel een website te creëren die er geweldig uitziet, geweldig presteert en makkelijk is in gebruik.

Lancering

Na grondige tests en jouw goedkeuring, lanceren we je nieuwe website.

Maar het eindigt niet bij de lancering. We bieden verschillende diensten aen voor het uitvoeren van updates, ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je website blijft voldoen aan je behoeften.

Webruimte en domeinnamen

Maar we gaan verder dan alleen het ontwerpen en ontwikkelen van je website, we bieden ook ondersteuning bij het beheren van je webruimte en domeinnamen. Het hebben van een betrouwbare en veilige hostingruimte is net zo belangrijk als het hebben van een prachtig ontworpen website. Hoewel de keuze van provider voor webruimte en domeinnaam volledig aan jou is, nemen we graag deze technische aspecten voor onze rekening. Hierdoor kun jij je volledig focussen op jouw bedrijf en hoef je je geen zorgen te maken over de technische details. Wij zorgen ervoor dat je website altijd bereikbaar en veilig is.

Klaar om je website te laten maken door Unframed?

Wij zijn enthousiast om met je samen te werken! Ons team van ervaren en getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars staat klaar om je droomwebsite tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw webdesign avontuur! We kunnen niet wachten om van je te horen.