Jouw website,
onze zorg!

Wij hosten je website, houden hem tiptop in orde en fixen elk technisch probleem vliegensvlug. Met onze betrouwbare hosting- en onderhoudsdiensten blijft jouw site altijd up-to-date en zorgeloos draaiend. Jij doet waar je goed in bent, wij regelen de rest!
Bekijk onze tarievenWebsite laten maken

Website onderhoud

Zorgeloos up-to-date!

Een website heeft onderhoud nodig. Bij onze hostingpakketten is dit onderhoud inbegrepen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Elke maand voeren wij updates uit aan je CMS-systeem en eventuele plugins, en zorgen we voor optimalisaties die je website veilig en snel houden. Wij nemen alle technische zorgen uit handen, inclusief het oplossen van bugs en andere problemen.
OptimalisatiesCMS UpdatesTechnische updatesBack-upsBeveiliging

Waarom is website-onderhoud zo belangrijk?

Simpel! Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je website altijd soepel draait, veilig blijft en up-to-date is met de nieuwste bugfixes en functies. Zo voorkom je nare verrassingen zoals hackers, trage laadtijden en technische storingen. Het beste nieuws? In onze pakketten is dit onderhoud maandelijks inbegrepen!
Contacteer ons

Onze pakketten

Of je nu een klein bedrijf hebt dat net begint of een gevestigde onderneming bent die optimale prestaties vereist, wij hebben een pakket dat perfect bij jouw behoeften past. Heb je exta behoeften? Contacteer ons dan voor een pakket op maat!

Basic

Ideaal voor een kleine statische website dat amper aanpassingen nodig heeft.

€ 29 /maand
 • Snelle hosting
 • Wekelijkse backup
 • SSL certificaat
 • 1 mailbox
 • Maandelijks websiteonderhoud
 • Werkuren in regie

Premium+

Een drukbezochte website dat performance nodig heeft en waar regelmatig aanpassingen aan moeten gebeuren? Met dit pakket zit je goed!
€ 89 /maand
 • Snellere hosting
 • Dagelijkse backup
 • SSL certificaat
 • 5 mailboxen
 • Wekelijks websiteonderhoud
 • 30 min gratis werkzaamheden
 • Inclusief standaard licenties
 • Gratis
  .be-domeinnaam

Kies uit
+1100 domeinnaam extensies

Veelgestelde vragen over webruimte & domeinnamen

Omdat we deze vragen vaak krijgen, hebben we ze even op een rijtje gezet.
01 Kan ik mijn huidige website en domeinnaam naar jullie service verhuizen?

Absoluut! Wij bieden ondersteuning en hulp bij het migreren van uw huidige website en domeinnaam naar onze servers. Neem contact op met ons supportteam voor meer details over het verhuisproces.

02 Wat zijn de voordelen van het kiezen voor jullie webruimte-diensten boven anderen op de markt?

Wij combineren betaalbare prijzen met hoogwaardige service, snelle servers en uitstekende klantenondersteuning.

03 Zijn er back-updiensten inbegrepen bij jullie hostingpakketten?

Ja, wij voeren dagelijkse back-ups uit van alle websites gehost op onze servers, zodat uw gegevens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van een probleem.

04 Kan ik mijn hostingpakket later upgraden als mijn website groeit?

Absoluut! U kunt uw hostingpakket op elk moment upgraden naarmate uw behoeften veranderen. Neem contact met ons op en wij helpen u bij het kiezen van het beste pakket voor uw groeiende website.

05 Moet ik mijn website bij jullie laten ontwerpen om gebruik te kunnen maken van jullie domein- en hostingdiensten?

Absoluut niet! Je kan bij ons ook terecht voor het hosten van je bestaande website, of een website die je door iemand anders laat ontwikkelen.

06 Bieden jullie ook hosting zonder onderhoud?

Hoewel onderhoud zeer sterk aangeraden is, zijn er ook klanten die het onderhoud liever zelf doen. Voor deze klanten hebben we ook hosting-only pakketten. Contacteer ons voor meer informatie.

07 Wat wordt er bedoeld met "inclusief standaard licenties"

Bij Unframed hebben we een standaard stack aan premium plugins die bij bepaalde pakketten inbegrepen zijn. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt voor deze plugins en altijd gebruik kunt maken van de meest recente en beveiligde versies. Je profiteert van premium functionaliteiten en updates zonder dat je zelf licenties hoeft aan te schaffen.

* dit geldt alleen voor de standaard plugins die wij aanbieden. Plugins waarvoor aparte licenties moeten worden aangeschaft, zijn niet inbegrepen. Unframed kan ten allentijde deze selectie aan plugins aanpassen.