Studio One

Diensten
Grafisch Ontwerp
Webapplicatie
Webshop
Website

Over Studio One

Studio One is een nieuwe dansschool opgericht door drie gepassioneerde vrienden. Unframed kreeg de kans om mee te werken aan hun verhaal. Tijdens een zeer nauwe samenwerking zorgden we ervoor dat hun merkidentiteit en visuele identiteit omgezet werd tot een ijzersterk logo, een responsieve website met geïntegreerde webshop, promofilm, fotografie, check-in systeem a.d.v. abonnementen die aangeschaft worden in de webshop en al hun ander grafisch ontwerp.

Logo

Bij het ontwerpen van het logo voor de dansschool 'Studio One', hebben we het cijfer "1" naadloos verweven met het woord "One". Dit design symboliseert niet enkel de naam van de school, maar ook eenheid, en de "One Family" waar de dansschool voor staat. 

Het logo vormt ook de basis voor een complete branding, van flyers tot merchandising en lidkaarten. Dit alles zorgt voor een grote herkenbaarheid in de streek. 

Website & Webshop

We creëerden een sprankelende en dynamisch website waar zowel leden als niet-leden in een handomdraai alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Met een speelse en kleurrijke stijl, die jong en oud aanspreekt, is de site niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

De geïntegreerde webshop is het kloppende hart van de website. Niet alleen kun je er terecht voor de coolste merchandise, maar ook voor het aanschaffen van je dansabonnementen. En dankzij de naadloze integratie met het door ons ontwikkelde interne beheersysteem, verloopt ook het beheren van je danslessen en leden uiterst soepel.

Flyers en Affiches

In de wereld van dans, zijn het vaak de visuele prikkels die mensen inspireren en bewegen. Door de jaren heen hebben we voor Studio One talloze flyers en affiches mogen ontwerpen die precies dat doen. Van het aankondigen van spetterende evenementen tot het warm welkom heten van nieuwe leden, elk stukje drukwerk vertelt zijn eigen verhaal.

Met een combinatie van dynamische beelden, strakke ontwerpen en een goed oog voor detail, zorgen we ervoor dat elke flyer en affiche niet alleen informatief is, maar ook de energie en de passie van Studio One weerspiegelt.

Webapplicatie: Check-insysteem

Voor Studio One bouwden we een handige webapplicatie die naadloos samenwerkt met de webshop en de check-in kiosk. Deze tool, met een gedeelte voor beheerders en een speciale kiosk-modus, stroomlijnt het hele incheckproces voor de lessen. Dansers scannen simpelweg hun lidkaart bij de kiosk om aan te geven dat ze aanwezig zijn.

Leerkrachten hebben op hun beurt via het beheersysteem real-time inzicht in wie er aanwezig is. Het systeem maakt ook het beheren van leden een fluitje van een cent. En als een dansles onverwachts niet doorgaat? Dan verstuur je met een paar klikken een sms naar alle betrokken dansgroepen.