Emmy Michiels

Diensten
Grafisch Ontwerp
Print

Over Emmy Michiels

Emmy Michiels is niet zomaar een medische pedicure; ze is een specialist in voetverzorging gevestigd in Denderleeuw. Met een focus op kwaliteit en comfort biedt ze een breed scala aan diensten, van basis pedicures tot complexere voetbehandelingen. Bij Emmy staan professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal, wat elke behandeling tot een unieke en aangename ervaring maakt.

Grafisch Ontwerp & Drukwerk

Voor Emmy Michiels hebben we een stijlvolle en samenhangende set marketingmaterialen gecreëerd. De visitekaartjes stralen eenvoud en sereniteit uit, wat perfect aansluit bij de sfeer in haar praktijk. De cleane look is meer dan alleen een ontwerpkeuze; het is een visuele weerspiegeling van de kwaliteit en professionaliteit die Emmy haar cliënten biedt.

Naast de visitekaartjes hebben we ook stijlvolle cadeaubonnen ontworpen. Deze bonnen vormen een elegante manier om de diensten van Emmy Michiels cadeau te doen. Net als de visitekaartjes reflecteren ze de kwaliteit en professionaliteit die je in haar praktijk kunt verwachten.

Ook iets laten ontwerpen?