Dimi’s Kitchen

Diensten
Grafisch Ontwerp
Logo

Over Dimi’s Kitchen

Dimi’s Kitchen is niet zomaar een traiteurdienst; het is de culinaire partner voor elk soort evenement. Ze leveren niet alleen smaakvol eten maar ook een ervaring. Het was een genoegen om deze passie te vertalen naar een aansprekend logo en grafisch ontwerp die echt het karakter van hun dienst weergeven.

Logo

Voor het logo van Dimi's Kitchen hebben we gekozen voor een speelse en toegankelijke uitstraling die direct de sfeer van gezelligheid en smakelijk eten oproept. Het is niet alleen een visueel aantrekkelijk logo, maar ook eentje dat blijft hangen. Dit helpt Dimi's Kitchen zich te onderscheiden in een concurrerende markt.

Flyer

Toen het aankwam op de flyer, hebben we diezelfde vibe doorgetrokken. Met levendige kleuren en een eenvoudige lay-out is de flyer ontworpen om de aandacht te trekken en vast te houden. Het eindresultaat is een informatieve, maar ook erg uitnodigende flyer die echt aanzet tot actie. Als je op zoek bent naar een design dat echt communiceert, dan ben je bij Unframed aan het juiste adres!