Brasserie Muze

Diensten
Website

Over Brasserie Muze

“Brasserie Muze” is een van de bekendste brasserieën op de markt van Kortrijk, West-Vlaanderen. We ontwikkelde een volledig nieuwe – en unieke – website die de zaak zelf kan aanpassen. Ook heeft de website een gebruiksvriendelijk geïntegreerd reservatiesysteem, onafhankelijk van derden, en dus ook zonder extra maandelijkse kosten.

Samen met de nieuwe website en look, gaven we ook het logo een make-over. Zo zit “Brasserie Muze” vanaf heden in een volledig nieuw jasje.

Website

Toen we voor Brasserie Muze een website mochten creëren, was het ons doel om elke bezoeker alvast een voorproefje te geven van wat ze ter plaatse kunnen verwachten. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp waarbij navigeren een fluitje van een cent is, heeft de website alles wat een moderne brasserie nodig heeft. Of je nu nieuwsgierig bent naar het dagmenu of meteen een tafel wilt reserveren; binnen enkele klikken vind je wat je zoekt.

Het gebruiksvriendelijke reservatiesysteem, volledig onafhankelijk van derden, laat klanten toe om gemakkelijk hun tafeltje te reserveren, zonder extra kosten. Het is een perfect voorbeeld van hoe Unframed jouw zaak kan transformeren met een website die net zo uniek is als jouw onderneming.

Reservatiesysteem

Laat bezoekers meteen via de website een reservering maken! Stel herinneringen in enkele dagen of uren voor de reservering via sms en/of mail. Accepteer of weiger reserveringen, en krijg een gebruiksvriendelijk overzicht via de handige back-end. Bezoekers kunnen zelfs online reeds betalen.